Minusta

Miten Osteo-Studio syntyi..

Antti Käkönen

Osteopatian Ammattilainen

Olen nelikymppinen Imatralta kotoisin oleva osteopaatti. Olen aina ollut liikunnallinen ja kiinnostunut kehon toiminnasta ja terveydestä. Nuorempana työskentelin Imatran paperitehtaalla erilaisissa logistiikan tehtävissä.
Automatisaation myötä jäin työttömäksi ja tuli aika vaihtaa alaa. Suositusten perusteella päädyin suomalaiseen urheiluhierojakouluun Fuengirolaan. Hierojakoulussa jano ymmärtää ihmiskehon toimintaa kasvoi ja päätin lähteä opiskelemaan osteopaatiksi. 
Osteopaatin tutkinnon jälkeen oppimisen ja ymmärtämisen halu ei ole laantunut, vaan päivitän osaamistani useilla jatkokoulutuksilla vuosittain. Koulutusten lisäksi asiakastyössä kehittyy, jos on avoin oppimaan asiakkaiden vaivoista ja pystyy muodostamaan käsityksen siitä mitkä asiat ovat auttaneet aiemmin.

Osteopatian Hyödyt

Osteopatiaa voi tehdä monella eri tavalla. TULE:s vaivoissa tyylini on tällä hetkellä hyvin toimintakeskeinen, eli keskityn paljon siihen miten pystyt liikuttamaan kehoasi. Testaan vaivaan liittyvien lihasten hermotuksen ja toiminnan ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Näin huomaat heti hoidon päätteeksi kuinka toiminta on parantunut. Tämä itsessään kannustaa luottamaan kehon kykyyn parantua. 
Kun pystyt käyttämään kehoasi paremmin, hermot, lihakset ja nivelet kuormittuvat vähemmän ja syy kivuille poistuu. Pyrin selittämään asiakkaalle ymmärrettävästi mistä vaivat johtuvat, mitkä asiat pitää saada toimimaan, mitä voi tehdä paranemista edistääkseen ja mitä kannattaa välttää.
Biodynaamista osteopatiaa käytän osana lähes jokaista hoitoa; etenkin migreeniä, päänsärkyä ja purentavirheitä, sekä autonomisen hermoston häiriöitä esim. unettomuutta, pinnallista hengitystä ja toiminnallisia vatsavaivoja hoitaessa biodynaamisen hoidon osuus korostuu.

Koulutukset & Ekstrakurssit

Jano ymmärtää ihmiskehoa on johtanut minut käymään monia lisäkoulutuksia sekä ekstrakursseja syventävistä aiheista.
Valmistumisen jälkeen olen opiskellut:
Kymmeniä Biodynaamisen osteopatian koulutuksia
Hengitys ja verenkiertoelimistön koulutuksia
Hormonaalisen järjestelmän koulutuksia
Sovelletun neurologisen kuntoutuksen koulutuksia.

Laitetaanko Paikat Kuntoon?